NAME
Marzen
BEER TYPE
Marzen
DESCRIPTION

Brilliant golden yellow and sweet aromas of bread crust, acacia honey and fresh herbaceous aroma characterize this beer; it has a fresh bitter taste and a balanced body.

ABBINAMENTI

(Italiano) Ideale con i piatti della tradizione Bavarese: stinco di maiale al forno, wurstel e crauti. Un’ottima birra in generale con le carni bianche, coi formaggi di media stagionatura e i salumi non speziati.

INGREDIENTS

Spring water, barley and wheat malt, hops and yeast.

AVAILABLE FORMAT
  • 33cl -

  • 50cl -

  • Steel keg 25lt -

  • Polykeg 24lt -

  • Keykeg 20lt -

  • Keykeg 30lt

TECHNICAL DATA
FORMAT 33CL AND 50CL
FERMENTATION
Bottom fermentation beer
SERVING TEMPERATURE
8/10 °C
ABV
5.1% Vol
PLATO
13
IBU
20
EBC
6
FERMENTATION
Bottom fermentation beer
SERVING TEMPERATURE
8/10 °C
ABV
5.1% Vol
PLATO
13
IBU
20
EBC
6